-1
Under review

Oops we've got a problem. Something went wrong

Ebrahim Cassim 3 years ago updated by Ali Asgari 2 years ago 10

I KEEP GETTING THIS ERROR ON CHROME "Oops we've got a problem. Something went wrong" , I have re-installed Chrome and tried Chromium but in both it gives this problem..what do i do?

Hello,


Can you attach a screenshot? 

Do you have any browser extensions enabled? Can you try disabling them and try again?


I'm getting the same error in Chrome with all my extensions disabled.

Please try again in the incognito mode. If it works, the identified possible causes are browser extensions and old cookies that were not deleted by the browser for some reason.

Please let us know the result.

I haven't used my account in a while but today I am getting that error in Safari very frequently (e.g. every 1-2 minutes).

Hi Richard,


Thanks for a report. Regarding your report it was a temporary hosting issue. Sorry for any inconveniences caused.

I'm in again today and it's still happening. Makes it almost unusable.

This time we didn't have any issues within our infrastructure.


The "Oops" message you were seeing is a consequence of our "fail-fast" policy. We don't want the situation where our users lose their long-time work, that's why we're interrupting whenever we detect network problems (more than 30 seconds of lack of connectivity with our servers).


We've made some tests of the site accessibility from different parts of the world (independent from our infrastructure, using pingdom and webpagetest). Our datacenter is located in Europe and page load times within Europe were reaching 1-3 seconds. At the same time, requests from USA (San Jose, New York) and Australia (Melbourne, Sydney) were varying between 10 up to 27 seconds. This is something we have no control over.

We'll keep monitoring the situation.

I keep getting this error (oops we've got problem) and it is really annoying.